Saturday, February 27, 2016

Priset på Sony Xperia Z5 Premium

Priset på Sony Xperia Z5 Premium – kommer att vara ett komplement till premium mobiltelefoner dluncurkan av Sony Mobile i slutet av år 2015. Som den mycket ryktas på webbsajter eller mer, nu Sony förbereder nya vapen som kommer att avnjutas av allmänheten, släpptes för att planera produkten i oktober och November. En är Sony Xperia Z5 Premium.

Faktiskt fortfarande lång med nog om väntetiden av frigöraren, men kanske vi skulle kunna diskutera om Xperia Sony Z5 Premium djupt specifikationer, pris och funktioner vad är höjdpunkterna. Naturligtvis är detta viktig information som måste vara ketahuo om det är att ha en kompis och köpa Sony Xperia Z5 Premium. Denna introduktion är mycket viktigt för att en jämförelse med de andra konkurrenterna.

Talar om priset på Sony Xperia Z5 Premium, har inte vi kunnat förmedla detta till min vän. På grund av lanseringen är fortfarande ganska lång, och Sony har ännu att ge officiell information om priset för Sony Xperia Z5 Premium för efterföljande försäljning till marknaden.

0 comments:

Post a Comment